t
Als u een sterke projectmanager nodig heeft of als u een uitbesteding in China overweegt, bel ons dan of schrijf een mail.

Wij doen project management, leveren inkoopdiensten en advies, geven trainingen en laten op specificatie OEM producten voor onze klanten maken.

Onze projectmanagers zijn ervaren, professioneel en in staat om grote internationale projecten in een complexe omgeving uit te voeren. Van de donkerste delen van Afrika tot Zwitserland, met een contractwaarde van 1.000 tot 100.000.000

Daarnaast importeren wij snoei- en tuingereedschappen, laten matrijzen maken voor kunststof en aluminium spuitgietproducten. Wij maken draai- en freeswerk, laten delen elektrolytisch galvaniseren. Wij maken produceren in alle kunststoffen, waaronder ook (siliconen) rubbers, glasvezel versterkte onderdelen etc. Wij laten coaten, verharden, tamponeren, zeefdrukken, stickeren en zandstralen.

Ten slotte bieden wij advies diensten en trainingen aan. Onze trainingen zijn maatwerk of worden door onze partners vermarkt. Onze adviesdiensten centreren rondom inkoop en projectmanagement voor overheden en industrie.